Nyheder

14. januar 2015 – Gary Fong


 I julegave fik jeg en Gary Fong Powersnoot…. Det er en bicelle, der kan monteres på blitzen og dens eneste funktion er, at retningsbestemme lyset. Den kan gøre baggrunden mørkere ved at oplyse motivet. Den giver spændende og kreative billeder.

 

3. august 2014 – Surreal photography


Jeg er blevet fascineret af Surreal Photography, hvor kun fantasien sætter grænser. Derfor har jeg valgt, at ændre navnet på mit album “Sjov” til “Surreal photos”. Mit første “rigtige” skud er “Struggle against time”. Gæt selv hvilken én af dem, det er.

 

1. juli 2014 – Glas.


Så fik jeg nyt glas. Et Nikkor AF-S 85/1.8 G. Et super glas, som jeg glæder mig til at bruge.

 

25. maj 2914 – Kaffe.Så er der flere kaffeoplevelser under “Kaffe”… stadig fra eGastro.

 

21. april 2014  -Levitation


I den sidste tid er jeg blevet meget fascineret af levitationsfotos, hvor mennesker eller objekter svæver i luften. Der er mange måder at lave disse fotos på – og jeg har lagt mig fast på en simpel metode, som giver et godt resultat og er til at arbejde med. Se under kategorien “Sjov” – god fornøjelse!

 

22. marts 2014 – Kaffe


Som noget nyt har jeg oprettet et afsnit om kaffe, da jeg udover at være fotoentusiast også er kaffeentusiast. Se mine anmeldelser af Davids Coffee fra eGastro her på min hjemmeside.. God fornøjelse!

 

1. januar 2014 – Grej


Jeg har nu opdateret hjemmesiden med et par nye billeder. Jeg har også opdateret mit grej og fotograferer nu med et Nikon D7100. Mit primære glas er et Nikkor AF-S 17-55/2.8G, som er en god følgesvend. Jeg vil med mine nye billeder gerne arbejde efter ordsproget “keep it simple” og begrænse mit lys til én speedlite.

 

9. november 2013 – FacebookNu er det muligt at “synes godt om” et galleri eller andre emner herinde.

 

29. oktober 2013 – Velkommen til min nye hjemmeside!


Her kan du se et udpluk af de billeder, jeg har taget og med tiden vil hjemmesiden blive udbygget og udviklet. Jeg modtager gerne kommentarer og henvendelser på min mail, som du kan finde i menuen under “kontakt”.